View Single Post
Old 07 Jul 2011, 22:30   #3685
urban_legend
Novice

urban_legend

The Resident (2011) - au cam trecut vremurile in care Hillary Swank ne incanta cu roluri masculine ; in filmul de fata, care-i un fel de sfarsit de cariera, sta o buna parte din pelicula aproape dezbracata, si-o pune cu unul, altul, ca vrea, ca nu vrea,, mai tre' sa faca fatza si obsesiilor bolnave ale lui Jeffrey Dean Morgan, despre care stim ca-i the bad guy chiar de pe la inceputul filmului, deci unde naiba se duce tot suspansul, etc. Pacat de Christopher Lee, ca-i actor mare, acum va fi nevoit sa mai uite inca un film, asa cum a mai uitat cateva sute din lunga sa cariera. eu personal ii recomand lui swank sa bage rapid de-o continuare la karate kid. 3/10.

Cedar Rapids - am vazut ca pe rottentomatoes e foarte bine vazut, de aia incerc sa nu fiu asa de critic, ca poate se uita lumea ciudat la mine, . imi pare rau, totusi, ca eroul meu din Reno 911, Thomas Lennon, are doar un cameo, iar Stephen Root nu-i deloc amuzant, ceea ce-i mai degraba bizar. In rest, Anne Heche mi se pare la fel de sexy ca acum 14 ani, in Donnie Brasco (cred c-am facut eu o pasiune pt. ea), Ed Helms isi lasa iar viata in mainile alcoolului, John C. Reilly e simpatic, si, peste toate, filmul e digerabil si usor de uitat. 5/10

The Roommate - regizorul n-a dat nicio sansa acestui film sa fie si el un thriller, asa cum i-a fost scris. mai degraba iti starneste un sentiment de mila si compasiune pentru tipa blonda de pe poster, care, evident, are multi pitici printre neuroni, si parc-ai vrea s-o vezi pe ea cu happy-end-ul la sfarsit. dar nu s-arata, de unde rezulta nelipsita doza fatala de previzibil. dar...daca tot iti da cineva bani sa copiezi alte filme, reusite la vremea lor, e chiar atat de dificil s-o faci pe "originalul" ? 4/10

Last edited by urban_legend : 07 Jul 2011 at 22:41.
urban_legend is offline   Reply With Quote sendpm.gif