View Single Post
Old 07 Jul 2011, 19:16   #60
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by anaemona:
Muta te rog barbierul de la Haneke la Mihalkov

Mutat. Scuze de greseala.

Urmatoarele n-au fost luate ca nominalizari

Andrey Konchalovsky

Uncle Vania

Bertrand Tavernier

Coup de torchon .

Nikita Michalkov

Paolo Sorrentino
One man up
Le conseguenze dell'amore
L'amico di famiglia
Il divo
This Must Be the Place – poate apare pina ajunge sa concureze

Robert Aldrich

Robert Altman

Sidney Lumet
Dog day afternoon
Network
The verdict

Am sa pun ca regula. Ca un regizor sa fie nominalizat trebuie mentionate macar 5 filme de-ale lui impreuna cu nominalizarea sa. Pe Michalkov nu sunt sigur daca il si votezi sau doar adaugi/sustii filmele sale. Eu l-am trecut ca vot, daca nu esti de acord anunta-ma. Ultimul film al lui Sorrentino are data premierei in foarte putine tari, iar SUA nu se afla printre ele, ceea ce inseamna ca avem sanse minime sa-l vedem in urmatoarele cateva luni. Din motivul asta nu-l accept ca nominalizare. Daca apare o lista completa (5 filme) il voi accepta. La fel si cu Lumet, o lista completa.

Liviu, imi dau seama ca am prea multe pretentii, dar daca ai actualiza lista in ordine alfabetica.... Mersi oricum.

Eu le-am pus in ordinea punctajului pentru a avea tot timpul o idee a selectiei, cine trece sigur, cine e la limita, astfel incat lumea sa stie cum sa voteze in functie de preferinte. Daca cauti un regizor/film si nu vrei sa treci prin toata lista utilizeaza comanda "Find" (CTRL+F). Regizorii la egalitate de puncte sunt pusi in ordine alfabetica (sper sa nu se fi strecurat greseli).

Originally Posted by Windom:
Paolo Sorrentino +1[/b]

Momentan nu iau in considerare nominalizarea. Raspunsul in acelasi mesaj, putin mai sus

Originally Posted by Namaste:
Zendegi Edame Darad

Nu stiu exact ce film e asta. E vorba de http://www.imdb.com/title/tt0105888/ ?

Originally Posted by Namaste:
P.S. Din punctul meu de vedere competitia ar fi mult mai interesanta daca regula privind tragerea la sorti a filmelor care intra in fiecare runda ar fi inlocuita cu voturi din partea participantilor. (insotite de pareri sustinute, bineinteles: motivele pentru care filmul "X" e reprezentativ pentru regizorul respectiv). Tragerea la sorti elimina cumva ideea de competitivitate (se presupune ca la o competitie fiecare participa cu ce are mai bun).

Filmele care vor participa sunt alese de useri, de asta votam si filmele In ordinea punctajului primele 5 vor intra in turneu. Tragerea la sorti e doar pentru a stabili ordinea in care participa. Vezi topicul de discutii pentru asta. Cineva a propus sa fie in ordinea punctajului filmelor. Eu n-as vrea asa. Continuam discutia asta in celalalt topic daca e nevoie.

Originally Posted by sergiuseling:
Luis Bunuel +1 Le journal d'une femme de chambre
Rob Reineir +1 This is Spinal Tap

Voturile sunt doar pentru filmele alea sau si pentru regizori?

Last edited by Liviu- : 07 Jul 2011 at 19:22.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif