Originally Posted by anaemona:
Muta te rog barbierul de la Haneke la Mihalkov
|
Mutat. Scuze de greseala.
Urmatoarele n-au fost luate ca nominalizari
Andrey Konchalovsky
Uncle Vania
Bertrand Tavernier
Coup de torchon .
Nikita Michalkov
Paolo Sorrentino
One man up
Le conseguenze dell'amore
L'amico di famiglia
Il divo
This Must Be the Place – poate apare pina ajunge sa concureze
Robert Aldrich
Robert Altman
Sidney Lumet
Dog day afternoon
Network
The verdict
|
Am sa pun ca regula. Ca un regizor sa fie nominalizat trebuie mentionate macar 5 filme de-ale lui impreuna cu nominalizarea sa. Pe
Michalkov nu sunt sigur daca il si votezi sau doar adaugi/sustii filmele sale. Eu l-am trecut ca vot, daca nu esti de acord anunta-ma. Ultimul film al lui
Sorrentino are data premierei in foarte putine tari, iar SUA nu se afla printre ele, ceea ce inseamna ca avem sanse minime sa-l vedem in urmatoarele cateva luni. Din motivul asta nu-l accept ca nominalizare. Daca apare o lista completa (5 filme) il voi accepta. La fel si cu
Lumet, o lista completa.
Liviu, imi dau seama ca am prea multe pretentii, dar daca ai actualiza lista in ordine alfabetica.... Mersi oricum.
|
Eu le-am pus in ordinea punctajului pentru a avea tot timpul o idee a selectiei, cine trece sigur, cine e la limita, astfel incat lumea sa stie cum sa voteze in functie de preferinte. Daca cauti un regizor/film si nu vrei sa treci prin toata lista utilizeaza comanda "Find" (CTRL+F). Regizorii la egalitate de puncte sunt pusi in ordine alfabetica (sper sa nu se fi strecurat greseli).
Originally Posted by Windom:
Momentan nu iau in considerare nominalizarea. Raspunsul in acelasi mesaj, putin mai sus
Originally Posted by Namaste:
Nu stiu exact ce film e asta. E vorba de
http://www.imdb.com/title/tt0105888/ ?
Originally Posted by Namaste:
P.S. Din punctul meu de vedere competitia ar fi mult mai interesanta daca regula privind tragerea la sorti a filmelor care intra in fiecare runda ar fi inlocuita cu voturi din partea participantilor. (insotite de pareri sustinute, bineinteles: motivele pentru care filmul "X" e reprezentativ pentru regizorul respectiv). Tragerea la sorti elimina cumva ideea de competitivitate (se presupune ca la o competitie fiecare participa cu ce are mai bun).
|
Filmele care vor participa sunt alese de useri, de asta votam si filmele

In ordinea punctajului primele 5 vor intra in turneu. Tragerea la sorti e doar pentru a stabili ordinea in care participa. Vezi topicul de discutii pentru asta. Cineva a propus sa fie in ordinea punctajului filmelor. Eu n-as vrea asa. Continuam discutia asta in celalalt topic daca e nevoie.
Originally Posted by sergiuseling:
Luis Bunuel +1 Le journal d'une femme de chambre
Rob Reineir +1 This is Spinal Tap
|
Voturile sunt doar pentru filmele alea sau si pentru regizori?