@Windom - Daca tot ii cunosti foarte bine pe Haneke & Jarmusch ai putea ajuta la selectia filmelor

Atat timp cat nu sustii regizorul nu-l vei ajuta in niciun fel, dar in cazul in care va participa (si se pare ca o va face) macar sa participe cu filmele mai bune

Bine, nu neaprarat mai bune, de exemplu n-as vrea sa vad The White Ribbon la Haneke pentru ca-i mai cunoscut datorita faptului ca-i mai recent, a castigat la Cannes, a participat la Oscar si probabil multi l-am vazut deja. Deci selectia sa fie in conformitate cu ce-si propune turneul
Ma gandesc ca Tarkovsky s-ar putea sa nu fie atat de popular pe cat as vrea eu asa ca il nominalizez si vedem ce se intampla cu el. Faza e ca nu stiu ce filme sa scot. As scoate Copilaria lui Ivan (daca cineva vrea poate sa-l nominalizeze) si in rest las pe ceilalti sa hotarasca care va fi cel de-al doilea scos. Cred ca primele 3 nominalizate ar trebui sa ramana, iar cel scos sa fie din ultimele 3.
Andrei Tarkovsky
Nostalghia
Offret
Zerkalo
Stalker
Andrey Rublyov
Solyaris
Oricum, am dubii in privinta lui in ceea ce priveste popularitatea, daca vad vreo 2 persoane care nu-l vor imi voi retrage si eu votul.