Legat de ce a zis Windom.
In primul rand filme precum LOTR nici nu vor trece de procesul de selectie. Sper sa nu se supere nimeni, dar o sa-mi dau dreptul de a scoate direct din competitia de selectie regizori/filme care beneficiaza de o popolaritate prea mare. De exemplu ar fi trebuit sa fac asta cand a fost propus Aronofsky sau Boyle. Am lasat insa sa vad parerile celorlati, iar acum e clar ca lumea nu vrea astfel de regizori. Pe Jackson de exemplu nu l-as scoate ca regizor deoarece observ ca are exact 5 filme inainte de LOTR, toate mult mai putin cunoscute. Dar in situatia asta persoana care l-ar nominaliza trebuie sa puna filmele astea pentru ca eu oricum ii exclud din start ceva precum LOTR.
Spunand cele de mai sus, per total filmele vor fi necunoscute trollilor, deci le va fi mai greu sa intre doar sa ne dea peste nas.
Inca o modalitate de evitare a acestui lucru este necesitatea de a argumenta alegerile, argumentare in care trebuie sa se vorbeasca despre ambele filme si din care sa se poata deduce ca persoana respectiva chiar a vazut filmele.
Practic optiunea de vot o are orice user, fie ca participa la previziuni sau nu, dar in functie de cum voteaza, votul lui va fi luat in considerare sau nu. La predictii poate participa oricine, practic ele nu afecteaza cu nimic rezultatele din turneu. Cred ca participantii sunt oameni destul de maturi si pot sa trateze filmele corect, nu sa voteze doar in functie de ce au votat in previziuni. Acum depinde, poate in previziuni au votat ce ar fi aflat si dupa vizonarea filmelor, dar ati inteles ce am vrut sa spun...
@Disciple - Loc e pentru toti. In momentul asta procesul de selectie e deschis. Voi anunta cand se va inchide cu minim o saptamana inainte. Urmeaza apoi o saptamana in care se pot vedea cat mai multe filme din selectie, inca o saptamana de trimitere a predictiilor si abia apoi incepe. Fiecare perioada va fi anuntata, probabil voi modifica si numele topicurilor pentru a se sti in ce stadiu e turneul. Deci trebuie doar sa te uiti putin pe aici din cand in cand