View Single Post
Old 06 Jul 2011, 20:22   #24
anaemona
Guru

anaemona

Liviu, mie mi se pare ca s-au cam incurcat borcanele. N-ar trebui mai intii facuta o lista de regizori? Asta ati votoat tu si Win, cine sa intre in lista? Apoi, dupa ce lista numelor e facuta, se vine cu titlurile pentru fiecare.

Ce nu inteleg e: un regizor care are cele 5 titluri alese, daca a iesit din competitie cu un film a iesit de tot don competitie? sau are ocazia sa mai participe cu celelalte 4 filme?

O alta propunere ar fi sa se afiseze absolut toate duelurile de la inceput, dar de votat se va vota in ordinea stabilita. Spun asta pentru ca unele filme le-am vazut si poate nu o sa le revedem, dar altele nevazute, ni le putem alege din toata lista, in special daca nu vrem sa votam in absolut fiecare competitie.

Alta propunere legata de cine sa voteze. Nu prea sint de acord cu sistemul exclusivist. Eu zic ca daca un user care are o singura postare, are un argument de minim 5-6 fraze din care sa reiasa ca a vazut ambele filme, nu vad de ce ar fi exclus de la vot. Si ar trebui sa fie valabil pentru oricine. Voturile in care se afiseaza doar un titlu cistigator se vor scoate din start. Trebuie sa faci, fie o comparatie intre filme, fie sa scrii citeva cuvinte despre fiecare din filme ca sa-ti fie luat votul in considerare. In felul asta votul este deschis oricui si nici nu exista presiune pentru anumiti useri sa voteze obligatoriu. Poate credeti ca va fi abandonat proiectul asta daca procedam asa. Eu nu cred. Nu strica putina reclama saptaminal, sa zicem, sau inainte de a se inchide voturile, vedeti ca mai sint 3 zile si gata Bergman s-a dus dar cred ca topicul/topicurile respective vor crea un loc in care sa discute useri care nu-si gasesc locul in cafenea sau carora nu le place sa joace jocuri

Timpul de desfasurare. Tinind cont ca e perioada de vacanta; tu Liviu termini sesiunea, altii chiar atunci pleaca undeva unde n-au acces la internet, etcetera, tot felul de probleme. Timpul de incepere si numarul de saptamini nu cred ca e important, din partea mea exercitiul, pentru ca nu e neaparat un concurs, poate dura si un an. Din cauza asta cred ca si 2 filme ar fi de ajuns de vizionat, 4 ar fi maximul si la 8 deja ne uitam la filmele alea de dragul de a ne uita si nu pentru a ramine cu ceva folositor dupa vizionare.