View Single Post
Old 06 Jul 2011, 18:07   #8
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Ok. Ca sa fie clar cum se procedeaza am sa sustin, sa fiu indiferent (so to speak), sau sa nu fiu de acord cu unele propuneri. Asta se poate face pentru regizor si separata pentru film.

De exemplu fata de Allen sunt indiferent momentan, inca nu m-am hotarat asa ca vad mai tarziu. Ma gandesc sa-l sustin pe viitor, dar cu siguranta nu sunt de acord cu Annie Hall. E un film mult prea popular, a castigat pana si Oscar-ul pentru cel mai bun film.

Cu siguranta sunt impotriva lui Boyle si Aronofsky. Spre deosebire de regizori populari precum Woody Allen, cei doi n-au o filmografie foarte vasta, iar filmele cu care ar putea participa sunt deja foarte cunoscute. Linklater mi se pare tot cam pe acolo, dar ma abtin momentan. Idem si la Reiner, dar la el, nu ca as avea ceva cu niste rasete, dar parca filmele lui nu sunt chiar ce as vrea sa vad aici. But that's only me, sa vedem ce zic si ceilalti.

Foarte probabil sa-i sustin si pe Bresson, Lang, Bergman (mi se par interesante alegerile de filme), Pasolini, Wenders, dar mai astept putin. Trebuie sa ma interesez de cei nominalizati de Windom si omuldindulap pentru ca nu-i cunosc, ceea ce in cazul turneului de fata e chiar un lucru bun.

Voturi:

Annie Hall (-1)
Aronofsky (-1)
Boyle (-1)

Hou Hsiao-hsien (+1)

O sa mearga putin mai greu actualizarile pe prima pagina, dar voi puteti scrie in continuare. Sunt in mijlocul sesiunii asa ca sper sa ma intelegeti Din motivul asta probabil nici nu va incepe turneul pana undeva pe la sfarsitul lunii. Dar las chestiile astea pentru celelalt topic.

LE: Se subintelege ca cei nominalizati primesc din start +1.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif