View Single Post
Old 05 Jul 2011, 23:34   #5
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by loud.rocks:
Eu as participa clar, doar ca nu stiu cat timp o sa am sa vizionez filmele respective ... Ar fi vreo problema daca nu o sa votez chiar fiecare duel?

Din partea mea n-ar fi nicio problema. As zice ca in general fiecare sa voteze macar la o partida pe runda, dar cu siguranta pot exista si situatii in care unele persoane pot fi ocupate toata saptamana si nu pot vota deloc. Vreau doar sa fie o minima activitate pe tot parcursul turneului, ca practic in asta consta frumusetea, sa discuti filmele. Bine... in primul rand sa le vezi Eu as vrea sa vad in competitie regizori precum Ozu, Cassavetes, Tati, Fassbinder, Malle si altii pe care eu i-am abordat foarte putin sau deloc. Deci asta o sa depinda de nominalizari din partea unor persoane care au avut ceva mai mult contanct cu ei.

Originally Posted by omudindulap:
E ceva in neregula cu linkul sau e de la mine?

Rezolvat.

@Kuhaylan - E si asta un punct de vedere, dar oricum nu cred ca o sa ne intalnim cu un horror pur in tipul asta de competitie. Maxim ceva de genul celor facute de Polanski. La fel si la SF, Odiseea, Blade Runner si alte filme SF la scara mare sunt prea populare care sa intre aici. Daca are vreun SF sanse sa intre ar fi mai degraba ceva asemanator Solyaris-ului. Dar trecand peste astea, cred ca putem compara chiar si genuri atat de diferite intre ele. Pana la urma toate ar trebui sa fie o forma de arta si sa aiba o anumita relevanta artistica. Cred ca asta se va urmari in filmele respective. Si oricum, ar fi interesant si un duel de genul respectiv, care oricum nu poate avea loc decat in cazuri izolate.

Last edited by Liviu- : 05 Jul 2011 at 23:46.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif