Originally Posted by Kriss_Kringle:
nea Miike a dat kix iar fortandu-si ciudateniile in genul de filme unde asemenea lucruri nu-si au locul.
|
"iar"-ul ala presupune ca s-a mai intamplat lucrul asta. M-ai facut curios

Unde?
Filmul se dezvolta destul de greu,timp de o ora si jumatate nu se intampla mare lucru
|
E mai mult o perioada de acumulare a tensiunii. Linistea dinainte de furtuna. Insa sunt patial de acord cu tine, timpul ala putea fi utilizat mai bine.
Scenele de lupta sunt bune dar sunetul sabiilor este amplificat exagerat de mult, cam in genul filmelor vechi cu arte martiale in care loviturile pumnilor sunau ca niste pocnitori.
|
Sincer, eu n-am simtit chestia asta. Daca n-ai fi zis tu nu m-as fi gandit niciodata. Si nu cred ca sunetul e diferit in varianta normala fata de extended cut. Oricum, faptul ca s-ar auzi sunetul ala, la fel ca si infilmele chineze cu arte martiale, nu mi se par deloc deranjante si nu cred ca scad cumva calitatea filmului.
Personajul negativ din film e ca un copil rasfatat si curios care e obisnuit ca totul sa-i fie servit pe tava.E un om lipsit de scrupule,fara onoare,exagerat si extrem de sadic.
|
That's why he's an interesting villain.
Omul pur si simplu nu se invata minte...
|
Iar m-ai facut curios. Poti elabora putin?
Eu i-as da un 7. Chiar daca nu m-au deranjat lucrurile care se pare ca te-ar fi deranjat pe tine (zgomote, prima parte mai lipsita de actiune a filmului, probabil al 13-lea asasin... ca presupun ca la asta te refereai prin ciudatenie), filmul mi s-a parut cam pointless in cele din urma. Prin unele parti am citit cum ca ar fi un fel de seven samurai modern, dar nici nu se compara. Personajele aici parca sunt prezente doar pentru a servi actiunea, pe cand in seven samurai personajele fac tot filmul. Modul in care ele traiesc experienta respectiva si felul in care acestia se dezvolta sunt punctele forte in filmul lui Kurosawa, nu actiunea, care-i secundara. Aici e vorba doar artifcii pentru retina. Din pacate se sting foarte repede...