View Single Post
Old 05 Jul 2011, 04:01   #3668
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Am reusit in sfarsit sa vad 13 assassins dupa ce-am asteptat destula vreme dupa o subtitrare completa la varianta extended.Noroc ca am fost singur acasa pentru ca titrarea nefiind completa injuram la scenele care nu erau traduse deci pentru cei care au de gand sa-l vada si vor sa fie traduse toate dialogurile le sugerez sa mai astepte pana apare una completa.Cat despre film pot sa zic ca am fost dezamagit deoarece nea Miike a dat kix iar fortandu-si ciudateniile in genul de filme unde asemenea lucruri nu-si au locul.Sunt destule scene cu violenta gratuita si altele inutile care dupa parerea mea nu au rost.Filmul se dezvolta destul de greu,timp de o ora si jumatate nu se intampla mare lucru si e cam mult tinand cont ca e un film de actiune cu samurai.Scenele de lupta sunt bune dar sunetul sabiilor este amplificat exagerat de mult, cam in genul filmelor vechi cu arte martiale in care loviturile pumnilor sunau ca niste pocnitori.Personajul negativ din film e ca un copil rasfatat si curios care e obisnuit ca totul sa-i fie servit pe tava.E un om lipsit de scrupule,fara onoare,exagerat si extrem de sadic.Finalul e un masacru total,un talmes balmes care e tipic lui Miike.Omul pur si simplu nu se invata minte...
Din trailer avea potential dar rezultatul final e departe de ce ma asteptam.
Nota 6.5/10

Last edited by Kriss_Kringle : 05 Jul 2011 at 04:05.
Kriss_Kringle is offline   Reply With Quote sendpm.gif