View Single Post
Old 04 Jul 2011, 02:37   #1352
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by FreakDoll:
Eu m'am referit strict la ce a spus el. Evident ca exista exemple si de o parte, si de cealalta, doohh!

ma bucur ca esti de acord.

Daca o persoana nu are demnitatea si bunul simt fata de ea insasi sa discute si sa incerce sa rezolve o problema de genul asta cu partenerul, sau sa puna punct si prefera sa suporte chinul de a face sex cu acesta in conditiile mentionate sau/si sa insele, cred ca problema este de fapt a celui care inseala.

la nivel de teorie totul pare limpede...insa in practica "discutiile" in marea majoritate a cazurilor nu cred ca au rezultatul dorit. Destui barbati de varsta a 3-a care se confrunta cu problema asta...si m-ar ingrozi ideea de a ma alatura majoritatii.

Da, te poti ingrasa din diferite motive care tin de sanatate, sau de o sarcina, sau etc. Multor persoane li se poate intampla asa ceva, inclusiv tie. Asa ca ai grija cum judeci. Important este sa stii sa'ti revii si sa nu ramai asa.

Nu m-ai inteles...comparand consumul excesiv de bere in cazul unor barbati...ma refeream la "scuzele" care aproape toate femeile le folosesc pentru surplusul de greutate...desi unele n-au nici o problema de sanatate, ci doar o neglijenta in dieta ori lipsa exercitilor fizice(sala...diverse sporturi...etc)...mai ales dupa nastere.

Tu acum vorbesti din proprie experienta, probabil, si, in cazul asta, nu are sens sa combat aceasta idee.
Oricum, tu vorbesti deja din filme si duci totul la un alt nivel.

pai hotareste-te, ori vorbesc din propie experienta ori "din filme?!

Pai ai grija cu cine umbli, lol! Eu persoane care inca mai traiesc in pesteri nu am intalnit.Slava Domnului!

Si cam atat cu off topic'ul din partea mea.

Nu zice hop pana nu sari gardul...nu sti de ce...sau de cine dai. Cam greu sa sti ce zace sub haine...pana nu le dai jos

Ai dreptate e deja off topic si nu duce la nimic bun discutia.

Si ca sa fiu on-topic...tocmai mi-am amintit un motiv de nefericire...asa ca de noapte buna

Ma intorceam sambata de dimineata in Bucuresti...65-70h lejer...mai eram cu cineva in masina, dormea lemn Si deodata de pe sensul opus tasneste o aratanie de pisica...neagra pe deasupra ca sa fie tacamul complet. N-am apucat decat sa o vad...o secunda...am luat de volan dar am auzit decat o mare pocnitura. Am incercat sa opresc dar fiind chiar la intrare in Bucuresti nu aveam unde...si pentru ca nu am luat-o sub roti mi-am imaginat ca am lovit-o doar cu scutul. M-am tot gandit care o fi ghnionul ce o sa ma loveasca dupa incindentul cu pisica neagra...sa fi fost doar nefericirea/ghinionul de a lovi un animal?!...chiar ma bucuram ca am scapat cu bine de "superstitie".

Insa astazi din greseala m-am uitat sub botul masinii mai bine si am sesizat ca mi-a spart proiectorul de ceata stanga...o paguba destul de rezonabila
AndreiStefan is offline   Reply With Quote sendpm.gif