View Single Post
Old 04 Jul 2011, 01:34   #1351
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Eu m'am referit strict la ce a spus el. Evident ca exista exemple si de o parte, si de cealalta, doohh!
Originally Posted by AndreiStefan:
Cum ramane cu barbatii cat de cat decenti care s-au insurat cu o femeie superba, ca apoi dupa 10-15 ani(in cazurile fericite...daca nu mai devreme) sa se trezeasca ca acea femeie si-a dublat greutatea...ca a face sex cu respectiva, devine un calvar?! Si apoi se mai mira de ce sunt inselate sau parasite...
Daca o persoana nu are demnitatea si bunul simt fata de ea insasi sa discute si sa incerce sa rezolve o problema de genul asta cu partenerul, sau sa puna punct si prefera sa suporte chinul de a face sex cu acesta in conditiile mentionate sau/si sa insele, cred ca problema este de fapt a celui care inseala.
Dar...desigur...la voi "greutatea" se pune pe seama delegrarilor hormonale...a nasterilor...sau mai stiu eu ce...la noi e doar "nesimtire"...corect?!
Apoi revenind la "tineretile noastre"...din propie experiente iti pot spune ca la fel ca si noi, voi femeile dupa cateva luni...1 an...deveniti mai comode...mai neatente cu modul in care aratati. Ma refer in mod special la cuplurile ce locuiesc impreuna...ce petrec mult timp impreuna si ajung sa-si cunoasca fiecare detaliu...obiceiuri. Si atunci cand va atragem atentia ca ati facut un pic de burtica...ca va apar vergeturi de la atatea modificari de greutate...sau alte chestii de genul, de obicei primim "Pai ce e vina mea?! Daca imi faci pofta cu ce mananci...daca ma rasfeti cu tot felul de prostii...ti se pare...etc..."
Da, te poti ingrasa din diferite motive care tin de sanatate, sau de o sarcina, sau etc. Multor persoane li se poate intampla asa ceva, inclusiv tie. Asa ca ai grija cum judeci. Important este sa stii sa'ti revii si sa nu ramai asa.
Tu acum vorbesti din proprie experienta, probabil, si, in cazul asta, nu are sens sa combat aceasta idee.
Oricum, tu vorbesti deja din filme si duci totul la un alt nivel.
Si nici nu vreau sa-mi amintesc de anumite cazuri...recunosc...izolate...in care am intalnit dnsoare ce nici nu se epilau in anumite...zone...sau le puneai mana pe picioare si aveai senzatia ca te mangai pe barba(nebarbierit de 2 zile)

Pai ai grija cu cine umbli, lol! Eu persoane care inca mai traiesc in pesteri nu am intalnit.Slava Domnului!

Si cam atat cu off topic'ul din partea mea.

Last edited by FreakDoll : 04 Jul 2011 at 01:37.
FreakDoll is offline   Reply With Quote sendpm.gif