View Single Post
Old 04 Jul 2011, 00:35   #1350
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by FreakDoll:
Originally Posted by Sorin87:
barbatul se spala pe fatza si e ca nou

Aia nesimtiti si comozi, care au pretentia sa aiba langa ei o femeie ingrijita si atragatoare, dar ei stau cu burtile umflate de bere. Ma rog, femeile proaste care stau langa astfel de personaje sunt de vina

Sorin se exprima mai..."simplist" din...diferite motive....cred...sper

Absolut de acord cu ce ai spus Doll. Insa de ce exemplul cu lipsa "igienei/sanatatii corporale" este mentionat, in mare majoritate, in cazul sexului masculin?!

Cum ramane cu barbatii cat de cat decenti care s-au insurat cu o femeie superba, ca apoi dupa 10-15 ani(in cazurile fericite...daca nu mai devreme) sa se trezeasca ca acea femeie si-a dublat greutatea...ca a face sex cu respectiva, devine un calvar?! Si apoi se mai mira de ce sunt inselate sau parasite... Dar...desigur...la voi "greutatea" se pune pe seama delegrarilor hormonale...a nasterilor...sau mai stiu eu ce...la noi e doar "nesimtire"...corect?!

Apoi revenind la "tineretile noastre"...din propie experiente iti pot spune ca la fel ca si noi, voi femeile dupa cateva luni...1 an...deveniti mai comode...mai neatente cu modul in care aratati. Ma refer in mod special la cuplurile ce locuiesc impreuna...ce petrec mult timp impreuna si ajung sa-si cunoasca fiecare detaliu...obiceiuri. Si atunci cand va atragem atentia ca ati facut un pic de burtica...ca va apar vergeturi de la atatea modificari de greutate...sau alte chestii de genul, de obicei primim "Pai ce e vina mea?! Daca imi faci pofta cu ce mananci...daca ma rasfeti cu tot felul de prostii...ti se pare...etc..."

Si nici nu vreau sa-mi amintesc de anumite cazuri...recunosc...izolate...in care am intalnit dnsoare ce nici nu se epilau in anumite...zone...sau le puneai mana pe picioare si aveai senzatia ca te mangai pe barba(nebarbierit de 2 zile)

In concluzie...pe cat de oribil e un barbat cu burta umflata de la bere...pe atat de respingatoare sunt doamnele...dnsoarele...cu un gabarit depasit...cu un par asemanator unui mop...sau cu o piele neingrijita. Oare cu ce sunt mai prejos unii "barbati" decat alte "femei"? Vorba aia..."gaina malai viseaza"...
AndreiStefan is offline   Reply With Quote sendpm.gif