View Single Post
Old 03 Jul 2011, 18:34   #58
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Unii nu fac sportul datorita conditiilor din sali.La mine la liceu era sub orice critica sala de sport,daca bateai mingea de baschet se ridica praful de puteai sa-l tai cu cutitul si profu' de sport era tragator de elita,ii placea cogartu' la maxim deci motivatia de a face miscare nu exista.Adevarul e ca nici nu isi bateau capul sa renoveze sala si de acolo si dezinteresul elevilor dar sunt absolut de acord ca generatia asta devina supraponderala pe zi ce trece..De vina sunt parintii pentru ca nu-i invata ce sa manance,in schimb ii indoctrineaza chiar de mici cu McDonald's,KFC si alte fast food-uri pentru ca si ei la randul lor habar n-au de nutritie.Dupa cativa ani te trezesti ca plodul e cat malu' de mare si nu stii ce sa faci cu el.Sistemul de invatamant de la noi e praf,spagi,profesori necalificati care nu au rabdare sa explice incat sa inteleaga toata lumea,metode de predare care nu dau rezultate.Pe langa toate astea nici TV-ul nu ajuta cu nimic.Cum il aprinzi ce vezi?Zavoranu,Pepe,Columbenii si alte mizerii care nu fac decat sa prosteasca lumea si mai mult. Recunosc ca am dat si eu spagi prin liceu pentru ca eram lemn la matematica dar asta si pentru ca nu ma interesa absolut deloc materia,eu aveam inclinatii artistice ca sa zic asa pentru ca eram bun la desen si am ajuns la liceu de profil tehnic asta multumita repartizarii pe calculator.De vina am fost si eu ca n-am invatat incat sa ajung unde vroiam dar nici optiunile nu erau pe placul meu(liceul de arta).Acum ai mai multe sanse de a face ceva daca o arzi autodidact sau te duci la cineva calificat si inveti pentru ca de la scoala nu prea mai pricepi nimic.
Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca toti se mandresc ca erau beti morti cu o seara inainte sau ca n-au mai citit o carte de cand erau mici.Intradevar,foarte maturi adolescentii de acum.

Last edited by Kriss_Kringle : 03 Jul 2011 at 18:41.
Kriss_Kringle is offline   Reply With Quote sendpm.gif