Ultimul film pe care l-am văzut a fost Forrest Gump, pe care l-am vizionat adineauri. Filmul este din 1994 şi nu am reuşit să îl vizionez până acum, shame on me I suppose.
Este un film foarte drăguţ, cu Tom Hanks ( acutally, I like him ) şi poate fi situat în categoria filmelor Dramă, deşi are şi nişte comedie, if you'd ask me.
Mi se pare un film destul de bine realizat şi de fapt un "must see" prin mesajul pe care îl transmite şi totodată prin producţia în sine - este foarte simpatic, mai ales în modul în care este expus - I loved it in every possible way.
Şi a avut şi multe replici drăguţe, worth remembering them plus toate relaţiile ce s-au întrevăzut în film, le poţi asocia cu viaţa reală. it was really sweet and that's why I loved it - mai ales că Tom Hanks chiar a jucat foarte bine rolul lui Forrest Gump. I mean, it fit him şi povestea nu este doar simatică, ci şi dramatică şi interesantă.
Un plus i se mai adaugă şi finalului, inspirat, drăguţ, fără a fi exagerat şi pur şi simplu potrivit conţinutul.
|