View Single Post
Old 26 Jun 2011, 20:29   #1307
anaemona
Guru

anaemona

Originally Posted by Melysa.Morgan:
...tocmai, ca eu gandesc mai departe, pai cum va fi cand Cinemagistii se vor intalni inevitabil si total neasteptat in afara, pe oriunde in tara asta? gandeste-te, probabil unii va trebui sa socializeze ori ca vanzator-client, ori ca si colegi de serviciu, altii chiar se vor imprieteni si, iarasi, inevitabil, isi vor dezvalui pe parcurs micile picanterii din viata lor, ei, atunci, sunt sigur ca nu va fi tocmai agreabil cand, de exemplu userul "iiii" va fi prieten sau coleg de munca cu userul "omuldindulap"......crede-ma, sigur vor exista si astfel de intamplari, chiar daca nu vom afla noi vreodata, eu te asigur! si apropo, ma cheama Melysa, nu stiu ce au avut in cap scumpii mei parintii, dar eu m-am obisnuit si chiar m-am falit uneori cu numele meu, fiecare duce in spinare ce-i e dat, nu?

Melysa, nu te cunosc si nu ma iau de tine, pe bune, dar mi se pare ca toate discursurile moralizatoare pe care le tii, nu stiu cum sa-ti zic, nu-si au locul aici si sint o teribila pierdere de energie. Mie imi place sa vad cit mai des partea comica a lucrurilor, sper s-o faci si tu vazind micul clip care urmeaza

http://www.youtube.com/watch?v=Tgz5-...eature=related