View Single Post
Old 23 Jun 2011, 11:19   #1287
iiii
cu 4 de i

iiii

deci....

cand nu existau bani , exista troc dateai carne si primeai legume , sau munceai o zi si primeai o paine. dar acum suntem mai dezvoltati : si muncim direct pe bani, si cu acei bani cumparam cele necesare. ai sa vezi cum este cand o sa trebuiasca sa faci ceva sa iti castigi existenta.

tu, am observat , ca esti pro viata in natura, lipsita de tehnologie, dar eu nu, pt ca sunt prins intr-un sistem si am prins niste vremuri cand nu mai pot trimite un mesaj , in plic, si sa astept raspuns peste 2 saptamani. nu inteleg de ce consideri ca tehnologia si tot ce folosim pentru a ne bucura si a ne face viata mai usoara e prost. ia gandestete cum era daca nu era forumu acesta... cum ai mai fi aflat cate ceva in materie de filme? din almanah? din auzite?

nu inteleg de ce tot bati ideea cu istoria si faci referinta numai la Hitler??? nu ai habar cate persoane am intalnit care considerau Hitler = razboi. Eu iti spun ca am studiat Istoria Artei, si stiu destul de bine ce vorbesc si ce cred. Daca tu consideri ca noi, neamul romanesc nu avem o istorie cu , care , partial ne putem mandri gresesti.

ieri s-au facut 70 de ani de la intrarea Romaniei in al 2 razboi mondial... care era scopul??? sa eliberam teritoriile ocupate, Basarabia, Ardealul, Bucovina si tinutul Herta... asta nu inseamna istorie?