View Single Post
Old 23 Jun 2011, 11:10   #1285
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

iiii, ideea ta, in ansamblu e buna... insa, asta e problema la tine ca nu privesti putin dincolo de ea.

1. am trait fara internet si telefon o gramada de vreme... fara forum, fara mess, fara elefoane, fara nimic. si a fost supeeer. la inceput nu am fost de acord. dar m-am intaratat in decizia asta pentru ca stiam ca ma va ajuta enorm. si m-a ajutat.

2. ziceai ca tu castigi bani lucrand pe pc. bravos, inseamna ca esti baiat destept, ai ajuns intr-un birou frumos si iti merge bine. si totusi, stai asaaa... ce naiba is banii? hai sa mergem cu istoria putin mai in urma, vrei? inca de pe vremea cand nu existau bani si masini si alte chestii de genu. in preistoric cand barbatii vanau si femeile faceau copii pe banda... si ce frumos ra, asa-i? ca fiecare isi vedea de treaba lui si nu se omorau intre ei asa cum fac acum nebunii de la stirile de la ora 5.

3. zici ca m-am dus cu istoria unde nu trebuia... pai, dragule, nu ai inteles. eu vorbeam de toata istoria. romanii ce au facut? au cucerit aproape tot... vroiau Imperiu... la naiba, egoistii... nu le-a ajuns cat aveau.

4. istoria a dezvoltat mentalitati, si Hitler e una dintre ele... precum si astia care ne-au facut tara praf...

5. daca nu am vazut un delfin viu in viata mea inseamna ca stiu mai putine despre ei decat tine, sau cum? ca nu am inteles faza asta...