View Single Post
Old 23 Jun 2011, 11:00   #1283
iiii
cu 4 de i

iiii

gresesti gresesti si iar gresesti.

consider ca pc-ul este necesar si tu ai mentionat numai partile negative. uite un exemplu: eu castig bani din munca facuta pe pc. si nu mai zi tu ca ai putea trai fara pc si fara telefon ca stim bine ca nu e asa, si daca esti atat de revoltata iti recomand sa nu le mai folosesti. sa nu mai intri pe net, sa nu mai stai pe mess, sa nu mai stai pe forum. oare rezisti???? eu nu cred ca ai sa rezisti.... gandestete cate filme ai vazut tu la tv + cinema si cate filme ai downloadat gratis de pe torrrente sau odc... e frumos oare sa ai pc????

istoria a dezvoltat mentalitati, a dizolvat popoare si a fondat altele. incepand de la egipteni, continuand cu greci, si idem cu imperiul roman. nu inteleg de ce ai batut tocmai la istoria de dupa 1900.

ideea care o sustii tu este gresita, si bag mana in foc ca nu ai vazut un delfin viu in viata ta.

ai facut referinta la bach : bach poate asculta oricine, dar nu toti care asculta inteleg ceva, pt ca bach nu canta despre suferinta omului, despre femei, despre dusmani si despre bani.

sa nu uitam de stilou, inventat tot de un roman