View Single Post
Old 22 Jun 2011, 21:05   #24
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Am fost sa-l vad azi

Mi-a placut:

-Jocul actorilor principali,in special Fassbender care a fost perfect pentru rol iar desi filmul a fost unul despre origini lasa loc pentru o evolutie diabolica a lui Magneto pentru urmatoarele filme.
-Actiunea care per ansamblu a fost de calitate.
-Cameo-ul lui Wolverine

Nu mi-a placut:

-Ca nu s-au incadrat in universul filmelor trecute si au adaugat anumite personaje care din punct de vedere cronologic nu au facut parte din echipa originala(Havok,Banshee)
-Calitatea efectelor speciale care uneori pareau foarte false si prost facute.
-Ca filmul pare grabit,cel putin in primele 25-30 de min.
-Muzica care nu prea a fost potrivita perioadei respective cat si multe anacronisme legate de felul in care vorbeau si erau imbracati tinerii mutanti,aduceau prea mult a 2011.

Per total mi s-a parut la fel de bun ca si primul X-Men sau poate cu o idee mai bun insa nu se poate atinge de partea a 2a dar tinand cont ca filmul este o carpeala de moment facuta de cei de la FOX doar ca sa nu-si piarda drepturile pentru X-Men si ca s-a pus presiune pe Vaughn ca sa termine filmul cat mai repede nu a iesit deloc rau.Cred totusi ca pentru ca seria sa poata sa revina la potentialul maxim trebuie ca Marvel/Disney sa cumpere drepturile inapoi de la FOX care nu au facut decat sa strice universul X-Men.Daca nu s-ar fi implicat si l-ar fi lasat pe Vaughn sa-si vada de treaba cred ca filmul ar fi fost mult mai bun dar fata de X-Men 3 si Wolverine a fost un pas in fata.

7/10

Last edited by Kriss_Kringle : 22 Jun 2011 at 21:18.
Kriss_Kringle is offline   Reply With Quote sendpm.gif