vazute azi, pana acum:
Before Sunrise... un film ok, relaxant, linistitor... numai bun de vazut cand apele iti sunt tulburi si vrei sa iti limpezesti mintea... recomandat de vazut seara cand esti obosit sau cand viata ti-a luat-o rau de tot inainte...
Meet Joe Black... ah, cand am vazut cat e de lung mi-a venit sa imi trag palme. But, all in all, a fost ok.. ce-i drept, puteau sa il faca putin mai scurt. unele scene puteau fi scoase (chiar nu aveau relevanta) sau scurtate (mi-a venit sa adorm la scena aia de dragoste... credeam ca nu se mai termina...

)... ideea e buna dar Joe Black mi-a parut prea imatur pentru "rolul" pe care il avea "pe lumea asta"... ca sa isi deie la final arama pe fata si sa vedem ca nu e chiar asa... a fost un "touche" misto... m-am simtit uhhh...
urmatoarele pe lista: "Butterfly on a wheel", "Fracture", "RocknRolla", "Law Abiding Citizen" si "Balada triste de trompeta". Asta, desigur daca nu imi pica ochii pe tastatura...
(of, ce ti-i viata asta... vreau prea multe de la ea...

)
P.S. melodia de la sfarsitul filmului ("Meet...")... aaah... m-a atins... lovely. nici ca se putea alege mai bine de atat.
P.P.S revin... sper