Originally Posted by LuciaBlueFlower:
Ana Maria imi place piesa si poza ta... chiar si luate impreuna.
Nice topic 
|
Multumesc, Lucia! Si eu ti-am urmarit fotografiile si chiar imi plac...

Ai putea sa incerci si tu, pentru ca eu am facut totul numai cu "ramasitele" din calculator
Originally Posted by dragonfly_drk:
@Anna... hmmm... am observat inca de la prima postare ca faci niste corelatii uimitoare. Ai potential si e chiar pacat sa il rezumi doar la fotografii... Poate, daca vrei, ai putea sa incerci si sa scrii... si nu e asa de greu precum pare. pur si simplu asculti o melodie, iti limpezesti mintea si lasi mana sa scrie. e un fel de refulare a notelor muzicale care ne inunda cu sentimente. just try it, it's great... si sunt sigura ca tie iti va iesi ceva pe cinste. 
lasa-te purtata de cuvinte... si nu trebuie neaparat sa aiba vreo noima ceea ce scrii...
|
Fly-dragonfly, sa stii ca am vrut sa astern si cateva ganduri pe hartie, dar nu am prea avut timp. Prea am o melodie care ma rascoleste cand o ascult si mereu imi vin in minte cuvinte si fraze pe un anumit subiect, mereu acelasi... Promit ca o sa scriu ceva

Si cum promisiunea e publica, adica nu imi promit numai mie, sigur o sa ma tin de cuvant
L.E. Si pana imi vine din nou cheful si mai apoi inspiratia pentru a scrie, mai postez o fotografie
I-as putea spune banca ce isi asteapta indragostitii... Poate pentru ca m-a inspirat melodia
asta, desi nu intru totul... Aveam o alta in vedere, dar totusi nu spune exact ce vroiam eu