Originally Posted by rvn:
Originally Posted by Lady_Skar:
David Lynch are oameni peste tot. 
|
ha ha
eu sunt nimic in comparatie cu windom.
si ca sa revin la idee: chiar daca sa presupunem prin absurd,ca am gasi idealul in materie de filme,chestia asta ne-ar mai motiva sa incercam lucruri noi,care ne-ar putea satisface mai bine poate,sau,din contra, am ramane "prinsi" in ceea ce consideram noi ca a atins perfectiunea ?
|
Mai, deci eu in romantismul meu exuberant am o vorba. Te indragostesti de filme cum te indragostesti de oameni. Niciodata in acelasi mod. Cert este ca a existat un moment in viata ta cand ai vazut filmul perfect pentru momentul ala si a devenit filmul ideal pentru tine. Filmul care a transmis un maxim de mesaj cu un minim de efort. Eu am vazut Star Wars prima data la 3 ani si am ramas marcata pe viata. Am vazut Waking Life la 16 ani si am ramas marcata pe viata. Am vazut Clerks la 18 ani si am ramas marcata pe viata. And so on and so forth.
Cand vorbesc despre un film ideal, nu vorbesc numai despre ce este filmul ala, ci despre cine sunt eu. Filmele ideale sunt filmele in care te regasesti, in care afli ceva despre tine, si dup-aia ce faci cu informatia aia sau cum te lasi afectat/a is entirely up to you. Dar alea 90 - 120 de minute in care ai simtit ca un regizor la mii de kilometri departare a facut un film doar pentru tine, well... that's an ideal situation.