View Single Post
Old 20 Jun 2011, 05:06   #18
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

@Disciple... in subconstient si eu de acolo m-am luat cand am creat topicul... poate din dorinta de a mai lucra lumea, la un mod cat se poate de relaxant, pe forum si nu in Atelier... ma gandeam, vezi Doamne, cu mintea mea de copila de pe atunci ca cine stie, poate se descopera ceva valori pe aici... se pare ca am fost naiva asa ca am lasat si eu totul in paragina ca mi se parea penibil sa postez numai eu si Danonino (iar pe ici pe colo cateva fotografii si picturi razlete de la cei care au cat de cat putin curaj.)... dar as fi curioasa sa iti citesc povestirea. nu cred ca am citit vreodata ceva ce sa fi facut parte dintr-un examen de scenaristica, asa ca, daca o ai, poate esti dragut sa o pui aici.

@Anna... hmmm... am observat inca de la prima postare ca faci niste corelatii uimitoare. Ai potential si e chiar pacat sa il rezumi doar la fotografii... Poate, daca vrei, ai putea sa incerci si sa scrii... si nu e asa de greu precum pare. pur si simplu asculti o melodie, iti limpezesti mintea si lasi mana sa scrie. e un fel de refulare a notelor muzicale care ne inunda cu sentimente. just try it, it's great... si sunt sigura ca tie iti va iesi ceva pe cinste.
lasa-te purtata de cuvinte... si nu trebuie neaparat sa aiba vreo noima ceea ce scrii...

intr-o zi (poate ) am sa postez cateva eseuri scrise in liceu, inspirate din anumite scrieri literare. poate asa va prinde curaj lumea si va realiza ca tot ceea ce e ciudat e si frumos deopotriva.