Desigur, daca nu as fi zis inainte ca nu cred ce urmeaza sa zic asta ar fi insemnat ca da,
am invatat prost la scoala. Sunt absolut convins ca Hitler avea un respect profund si pentru Stalin inainte de a deschide frontul din Rusia, desi probabil il ura din toata inima, daca intelegi ce vreau sa zic. Dar sa ne rezumam la fapte: de unde stii tu ca Hitler il respecta pe Antonescu? De ce crezi ca sursele tale sunt mai bune decat ale mele? Pentru ca sunt ale tale?
Poate ca l-am comparat pe Antonescu cu un caine referindu-ma la loialitatea acestuia fata de Hitler, sunt sigur ca din punctul tau de vedere asta nu e un defect
upă eșecul ofensivei germane asupra Moscovei, deși înțelesese încă din septembrie 1942 că prăbușirea frontului de la Stalingrad era inevitabilă și că războiul era pierdut, credincios obligațiilor luate față de Hitler, în loc să-și scoată trupele din încercuire, Antonescu a continuat să dispună trimiteri de unități românești spre zona dezastrului, ceea ce a provocat conflicte dese și acute cu generali români de frunte.
De pe wikipedia, stiu ca nu e cea mai potrivita sursa dar nu am timp sa caut ceva mai bun acuma.