View Single Post
Old 14 Jun 2011, 14:29   #29
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

[quote=dragonfly_drk][quote]
Quote:
mai mult sau mai putin prin izolare... intradevar, nu oricine intra si intradevar cluburile sunt destul de bine ascunse. adica stii ca exista dar nu si cine participa... totul se tine secret si e normal, avand in vedere ca nu oricine intelege chestia asta iar in cluburi mai merg si oameni cu prestanta in lumea publica... oameni care, daca ar fi descoperiti, ar fi ruinati.

prin fraza asta,cred ca ai atins un punct foarte sensibil si anume moralitatea.
pana la urma swingul nu este decat o forma de prostitutie,mai elevata, intr-adevar.
faptul ca partenerii isi accepta unul altuia aceasta forma de a insela,de a renunta la monogamie pe aceasta cale,e un pas inainte fata de frecventarea bordelurilor de lux sau jegoase,pe ascuns,de catre barbati.dar,din punct de vedere moral,nu cred ca exista nici un fel de diferenta.
anaemona avea mare dreptate cand spunea ca ideea de cuplu e nesanatoasa pt cei care sunt de acord cu swingul ca varietate,ca o alta forma a desfasurarii vietii intime.
cuplul este format clar din DOUA PERSOANE. nu mai exista altceva care sa fie o alternativa a vietii sexuale in doi.daca deja intervin terte persoane,vorbim de o "mare familie".si asta exclude din start faptul ca acel cuplu care intra intr-o asemenea afacere mai poate fi numit asa.
sau poate,dar in realitate,fiecare partener are viata lui si ce-i mai uneste nu este decat simpla convietuire intr-o casa.
swingul distruge ideea de familie.si mie mi se pare grav,mult mai grav decat faptul ca iti schimbi nevasta cu vecina,asa...ca-ti arde sa te futi cu altcineva,doar din plictiseala.
iti trebuie mult curaj sa practici asa ceva,dar si multa nepasare si comoditate.
iar cei care accepta,parerea mea, este ca n-au toata tigla pe casa.

Last edited by rvn : 14 Jun 2011 at 14:35.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif