View Single Post
Old 14 Jun 2011, 13:53   #28
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

gata, am venit cu forte proaspete... buna dimineata tuturor...
deci, sa incepem:

Originally Posted by anaemona:
E boala de suburbie swing-ul asta. Poti spune si ca-i boala aristocratiei moderne, asta pentru ca ma refer la swing in cupluri. Alte treburi se cheama altfel si e treaba singlesilor cum/unde/cu cine si petrec timpul.

gresit... swingul nu e nici boala de suburbie nici de aristocratie. il gasesti peste tot... sunt cluburi peste tot in tara si in lume ca e vorba de tari sarace sau bogate. si in plus, in swing se inscriu si singlesi...

Quote:
Acum mai multi ani am vazut un documentar cu swingers dar n-am fost prea atenta. Oamenii erau de prin niste locuri uitate de lume, familii cu copii, staturi vinjoase, cam grasi adica si practicau sportul asta ca si cum te-ai duce la western-barul local. Incerc sa-i inteleg, pentru ca prea multa educatie nu aveau, alt loc sa plece sa-si cistige existenta nici atit, femeia sa-l lase pe barbat sau invers tot un drac, asa ca oamenii apelau la aceste mici jocuri din timp in timp ca sa le condimenteze viata.

cred ca modul in care se desfasoara swingul si mentalitatea din cluburi depinde foarte mult si de locul in care acesta se practica... daca ai fi vazut un documentar despre swingul in Las-Vegas, de exemplu, cred ca altfel ar fi aratat, nu?

Quote:
La bogati e alta treaba, acolo timpul, banii, distractiile sint proportionale cu plictisul. Am remarcat oricum si in The ice storm, ca era vorba de o comunitate de instariti izolata. Deci prin prisma izolarii se mentine jocul asta de societate.

mai mult sau mai putin prin izolare... intradevar, nu oricine intra si intradevar cluburile sunt destul de bine ascunse. adica stii ca exista dar nu si cine participa... totul se tine secret si e normal, avand in vedere ca nu oricine intelege chestia asta iar in cluburi mai merg si oameni cu prestanta in lumea publica... oameni care, daca ar fi descoperiti, ar fi ruinati.

Quote:
Libe, daca apare dorinta asta la alte categorii de oameni decit cele mentionate mai sus, tot din rutina, plictis apare, dar mi se pare foarte nesanatos sa cauti solutiile in genul asta de activitate. In plus, de obicei e doar unul in cuplu care are ideea iar celalalt poate doar sa-i faca pe plac sau nu. In momentul in care ajungi sa ai gindul asta deja e lipsit de importanta daca il vei pune in practica sau nu, e clar ca ideea de cuplu pentru tine e complet nesanatoasa. Mi se pare big big BS sa existe ideea ca unui cuplu ii poate lipsi asa ceva si ca relatii de genul asta pot ajuta intr-un fel. O relatie extra-conjugala, da, e posibil sa ajute un cuplu aflat intr-un moment de amorteala, dar sa perpetuezi in timp schimb de parteneri, noi cautari, e BS. Cel mai cinstit te desparti si fiecare-si vede de treaba lui.

dupa cum am mai spus, swingul nu e o modalitate de a-ti rezolva problemele... e doar o experienta in plus. ca si cum te-ai duce intr-un parc de distractii si te-ai da pe un carusel.

Quote:
Daca s-ar face mai multe filme, filme bune, cred ca oamenii normali nu ar mai avea fantezii de genul asta si nu si-ar mai pune intrebari.

sau din contra, ar fi fi si mai curiosi sa experimenteze. omul e un animal curios car simte placere atunci cand incearca experiente noi care ii ridica nivelul de adrenalina

Last edited by dragonfly_drk : 14 Jun 2011 at 13:56.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif