View Single Post
Old 11 Jun 2011, 20:15   #3548
White1
Guru

White1

Originally Posted by Liviu-:
Ti l-as fi recomandat si eu daca stiam ca e nevoie Culmea, chiar ieri l-am recomandat cuiva. E cu siguranta unul din cele mai bune filme antirazboi, facand fata cu brio marelor capodopere din domeniul asta. Ghinionul filmului ca e animatie si ca mai e si japonez pe deasupra, deci popularitatea lui n-are cum sa fie prea mare, cu atat mai mult daca adaugam faptul ca animatia asta n-ar putea fi recomandata niciodata unui copil. E clar un film pentru adulti. Dupa mine bate orice Miyazaki, dar stilul animatiilor e cam diferit ca sa fie comparat.
L-am vazut si eu ieri. Totusi, dintr-un punct de vedere filmele lui Miyazaki ii sunt superioare acestuia: pot fi urmarite fara probleme si de copii si de adulti. Hotaru No Haka e mult prea intunecat pentru un copil.
Tot ieri am vazut si La Cite Des Enfants Perdu, o ciudatenie (sau un film original daca preferati) regizata de Jean Piere Jeunet.
Azi am vazut Ensayo de un crimen unul din ultimele filme mexicane ale lui Bunuel - Freud ar fi incantat de filmul asta- si urmeaza sa vad Sunset Blvd. al lui Wilder.

Last edited by White1 : 13 Jun 2011 at 13:43.
White1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif