Originally Posted by adiman83:
de obicei nu ma sperie filmele horror si le revad cu mare placere dar singurul pe care nu imi doresc sa-l mai revad cate zile oi mai avea de trait este Audition. nu este genul "un criminal ridicol omoara tot ce-i sta in cale in cele mai ridicole moduri cu cele mai ridicole instrumente si vopseste camera in roshu cu matzele victimelor" (acele <<Slasher Movies>>, gen care ma enerveaza la culme), este un horror asiatic mai mult psihologic DAR este cel mai dur film care mi-a fost dat sa vad.
nu stiu cati dintre voi l-ati vazut dar pentru mine este de o violenta rara care in opinia mea depaseste orice limita a bunului simt. asta este singurul titlu de care pot spune cu certitudine ca nu vreau sa il mai vad vreodata si regret si acum ziua in care m-am hotarat sa-l vad prima (si singura) data.
|
L-am vazut, insa dupa filme gen "Martyrs" (2008), "A l'interieur" (2007), Broken (2006), "Mum and Dad" (2008) nu prea poate provoca mari trairi.
Se simte calitatea sa insa, prin amprenta asiatica, dar pe mine personal nu m-a determinat sa spun ca nu pot sa il revad din cauza violentei. Sunt calita deja, ca sa zic asa

Ma tot gandesc ce film as revedea cu greu si cu inima stransa si singurul care imi vine in minte ar fi "Gin gwai" (2002).