View Single Post
Old 06 Jun 2011, 14:51   #786
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by Chambord:
Consider eronate supozitiile tale cf carora:
1. Femeile sunt incapabile structural sa creeze paradigme (e genul de speculatie pur filosofica fara nici o acoperire stiintifica). Se poate totusi sa mai dureze pana se va gasi o muiere sa faca ce a facut Charlie Kaufman dar se va gasi dammit chiar daca va dura o mie de ani.
2. Scopul creativitatii trebuie sa fie spulberarea de tipare / formarea de noi paradigme (si seria Saw a incercat a incercat sa creeze noi paradigme pentru in cate feluri poate fi torturat si ucis un om)

[3] Citatul pe care ti l-am bolduit este pur si simplu amuzant. Actul procreator e o compensare ca sunteti asa proaste !! Vorba aia : "Da-te fa ca ma reped la dumneavoastra !"

1. Cu siguranta falsa nu e. Nici adevarata categoric pentru ca nu tine de matematica. Statusul ei cinstit e foarte probabil adevarata intrucat are la baza are observatii empirice intinse pe doua milenii de istorie a spiritului.

2. Greseala de logica! N-am spus ca scopul creativitatii este crearea de paradigme ci ca un autor paradigmatic e superior unuia cu amprena locala.

3. Aici recunosc ca m-ai invins. Daca e un lucru careia nu pot sa-i fac fata din start intr-o discutie atunci ala e bascalia. Nici cu Logica lui Hegel nu poti sa treci de stavilarul bascaliei.
Imi pare rau ca ai recurs la asemenea tactici. Sa ne oprim aici.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif