L-am vazut eu, desi doar o varianta pe calc. Dar nu merita sa-l vezi la 3d. Jumatate din batai sunt pe intuneric, bataile sunt bune dar simple, iar filmul a fost filmat in stil 2d si apoi convertit.
Tipul asta, Scott Charles Stewart, regizorul lui Legion si al filmului Priest, cred ca este gay pentru Paul Bettany. Ca altfel nu-mi explic. Cand si cum a ajuns Paul Bettany asa mare erou de actiune? Imi vine greu sa cred ca slabanogul din A Knight’s Tale, halucinatia din Beautiful Mind si cercetatorul din Creation, a ajuns acum sa bata la ingeri si vampiri fara probleme. Nu zic ca Bettany nu s-ar pricepe, doar ca misterioase sunt caile Hollywood-ului. Si in ambele cazuri (Legion si Priest) este un erou de actiune… cu legaturi religioase.
Scott Charles Stewart… you are a kinky dude.
Anyway, cum se compara Priest cu Legion (sau si cu Daybreakers s-ar putea spune, pentru ca este vorba tot de vampiri care incearca sa fie din nou ceva de speriat, nu de ras ca in Twilight). Este mai bun ca Legion, dar nu are o viziune creativa la fel de buna precum Daybreakers. Cand incepe filmul, universul in care are loc actiunea are potentialul de a fi cel putin la fel de impresionant precum cel din Daybreakers.
Review intreg pe popcult.ro