View Single Post
Old 04 Jun 2011, 11:11   #23
indiferrent
Guru

indiferrent

Daca am face un sondaj, am constata ca sunt milioane de romani care sunt impotriva eutanasierii. Mai mult decat atat, sunt oripilati, dezgustati si ingroziti de faptul ca exista oameni care isi doresc moartea "bietelor animalute nevinovate" si par dispusi sa faca orice pentru salvarea lor. Daca am mai face un al doilea sondaj in care am intreba un numar de, sa zicem, 1 milion de sustinatori ai "bietelor animalute nevinovate"( cu siguranta sunt mai multi) daca ar fi dispusi sa ofere, din toata saracia lor, 100 de lei pentru a salva viata "bietelor animalute nevinovate", am constata ca peste 90% din ei s-ar stramba si ar intoarce spatele "bietelor animalute nevinovate". Un milion amarat, din toata saracia, daca ar da 1 milion de oameni, s-ar aduna vreo 25 de milioane de euro, bani suficienti ca sa se faca adaposturi pentru toti cainii. Apoi sa cotizeze cu 1 euro pe luna pentru intretinerea lor, atat cat vor trai, desi, daca ar exista adaposturi, s-ar gasi destui voluntari sa se ocupe de asta. Durerea mai mare este ca tocmai aia cu bani, care ii intretin prin curtile firmelor lor, ar fi primii care le-ar intoarce spatele "bietelor animalute nevinovate". Sunt total impotriva eutanasierii si as fi dispus sa platesc mai mult de 100 de lei pentru salvarea lor, dar bula de ipocrizie din tara asta ma face sa cred ca niciodata nu vom putea rezolva o situatie de genul asta, ne vom plange mereu si vom da vina pe politicienii nostri incompetenti, pe care tot noi i-am ales. Sunt multi care se baga in seama si putini carora le pasa cu adevarat. Sa-i omoare pe toti, ce mai conteaza, daca tot mor gainile si porcii, sa moara si ei. Sa ne omoare si pe noi.
indiferrent is offline   Reply With Quote sendpm.gif