View Single Post
Old 04 Jun 2011, 09:41   #22
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by dragonfly_drk:
nu dai toti banii intr-o parte si cealalta parte ramane descoperita. imparti frumusel banii in toate partile si chiar daca costurile solutionarii problemei sunt mai mari decat bugetul alocat

Data viitoare cand o sa ai nevoie urgenta de bani pentru un serviciu medical sa te gandesti inca o data la ce ai scris aici.

La celelalte n-am timp sa raspund ca intarzii la un curs, dar la doua dintre ele ai raspuns la altceva decat ce am zis, iar la cealalta ai evitat de fapt raspunsul.

Cristina a fost pe langa tare la ce-am zis eu, dar lamurim cand ma intorc. Parca nu vorbim aceeasi limba...

noi inca mai asteptam explicatia...

@gebeleizis... bravo tie

@twinsen... de cand porcul si mielul sunt animale de casa? stai si citeste istoria acestor trei animale (porc, miel si caine) si modalitatea in care a interactionat omul cu ele in decursul timpului si atunci mai vorbim...

mai, deci dati si voi niste exemple de rad si curcile... (apropo de animale)... eu tot nu vad legatura intre spitale si caini.

daca e sa fie asa, de ce nu investeste statul in spitale de nebuni? nu radeti ca nu e de ras. In Cluj, in piata Zorilor asta-iarna isi faceau aparitia vreo trei-patru nebuni in fiecare zi la aceleasi ore. ei erau prezenti. m-am interesat de ei. cica nu prezinta pericol pentru societate (hai ma, serios? deaia se iau la bataie cu tine si te injura daca le arunci o simpla privire?) iar spitalele sunt pline, asa ca i-a lasat primaria sa sperie toti clientii din piata... no, cu astia ce facem? ii eutanasiem sau le facem adapost?
(sincer, nu mai stiu exact daca mai sunt aia pe acolo... si nici nu vreau sa trec sa verific. )

probleme in Romania sunt cu duiumul. de la spitale, strazi, maidanezi, blocuri care stau sa se darame la cel mai mic cutremur, pana la retragerea unor drepturi ale studentilor, pensionarilor, bugetarilor, persoanelor cu dizabilitati, etc.

si toate, dar absolut toate problemele astea trebuie rezolvate intr-un fel sau altul. in plus, se zice ca Romania vrea sa devina o tara civilizata. pai daca e asa, fratilor, ce vii se pare civilizat in a eutanasia atatia caini?