View Single Post
Old 03 Jun 2011, 09:58   #15
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by iiii:
oamenii iubesc animalele si au mila de ele, dar statul nu investeste absolut nimic. si din mila oamenilor , maidanezii se inmultesc.

Nu vad de ce statul ar trebui sa redirectioneze bani din alte parti spre masuri spuse mai sus, care ar fi oricum mult mai costisitoare decat eutanasia, mai ales aia cu adaposturile. Daca oamenii iubesc atat de mult cainii respectivi sa rezolve ei problema, sa construiasca ei adaposturi, sa-i hraneasca, sa-i ingrijeasca si sa evite existenta lor pe strazi.

Originally Posted by StrangeHouse:
ar trebui sa fie niste legi dure care sa-i pedespeasca pe cei care-si abandoneaza animalele asa s-ar reduce nr de maidanezi

E absurd. Ce faci, control periodic la fiecare stapan ca sa vezi daca inca mai are animalul? Ca nu cred ca recunosti stapanul dupa cum arata maidanezul pe strada. Costurile ar fi oricum mult mai mari si aici.

Originally Posted by Cristina_:
Eu as vrea sa se realizeze ceva cu cainii maidanezi sa aiba un adapost , de mancare etc.

Ai idee cam cati caini fara adapost sunt? Unde ii bagi pe toti?

Originally Posted by Cristina_:
Dar tare imi este teama ca cei cu mitingul nu vor fii bagati in seama de nimeni.Bani de investii sunt doar pentru firmele cu interese (cele portocalii) restu stau si sufera.

Hai sa nu trecem la superficialitati de astea. Daca ar fi sa nu se duca banii spre "firme cu interese" ar trebui sa se duca in multe alte locuri inainte sa ajunga la adaposturi pentru maidanezi. Esti studenta la medicina din cate am inteles, sunt sigur ca ai vazut situatia spitalelor. Crezi ca acel maidanez e mai important decat omul care vine in spital? Exemplele sunt infinite...

Last edited by Liviu- : 03 Jun 2011 at 10:03.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif