I love watching movies care au comentariul audio al regizorului sau distributiei. Comentariile audio sunt singurul feature dupa care ma uit cand imi cumpar vreun DVD, si daca nu are comentariu, trebuie sa aiba FOARTE multe alte feature-uri (vezi Batman Begins si The Dark Knight, ca Nolan nu poate fi deranjat sa faca si el comentarii probabil).
Cheia unui comentariu audio bun este sa nu se pupe singuri in cur prea mult aia care comenteaza (vezi comentariul la X-men The Last Stand, dar se scuza pentru ca Brett Ratner in general este un dobitoc), sa fie funny (vezi comentariul audio la
filmele Saw, I don't even like the Saw movies dar mi-as cumpra dvd-urile doar pentru comentarii) si sa furnizeze informatii relevante despre procesul de realizare al filmului (Constantine, The Punisher, The Fountain, Girl Next Door sunt cateva din preferatele mele in aceasta privinta). Adica astea toate sunt filme fata de care aveam o parere sa zicem oki, dar dupa comentarii am invatat sa le apreciez mai mult.
Si pentru cine nu stia, cineva a pus
True Romance cu tot cu comentariul lui tarantino pe Youtube. Foarte tare, adica deja imi placea filmul dar nu stiam ca Tarantino il considera cel mai "autobiografic" scenariu pe care l-a scris vreodata. Evident tipul abereaza foarte mult si nu afli CHIAR atat de multe despre productie, pentru ca niciodata nu era pe platou, dar it's still interesting to watch.
What are some of your favourite commentaries si care sunt cele mai tari chestii pe care le-ati aflat din ele?