depinde ce intelegi prin bun.
Patria, Studio si Scala sunt pe la Romana si e cam ca in mall dar fara mall (YAY) ca dupa film poti sa te bagi la un KFC, un Burger King ceva, ca sunt toate in zona. La Studio baga mereu ALTE filme decat filme americane. Plus ca biletul cred ca e intre 10 si 15 lei ceea ce e rar in Buc. Daca mergi miercuri la Patria (unde de multe ori se baga premiera saptamanii) cu inca cineva atunci scapi cu doar 5 lei biletul which is awesome. Problema e ca scaunele nu sunt printre cele mai prietenoase dar macar au bufet.
Avoid the toilettes though.
Asa, preferatul meu este Cinema Pro care e la Universitatii. Sunt bilete putin mai ieftine ca in Multiplexuri, holul mare si incapator, vara e fain ca e racoare, au si nachos. Singura chestie e ca dau sonorul cam tare, sometimes, si 3D-ul la Cinema Pro suge pentru ca e si mai intunecat decat ala din Multiplex. For some reason.
Asa, in rest mai e Gloria care 100% cinema comunist, chiar nu stiu cum dracu supravietuieste. La ala ma duceam eu cand eram mica pentru ca e oarecum la mine in cartier.
Multiplexuri prin mall-uri evident. Daca trebuie NEAPARAT sa mergi la film la mall (BLEAH) atunci sugerez Cinema City Cotroceni din AFI Mall. Pentru simplul motiv ca au si Imax si au si cele mai multe ghisee de bilete si nu stai prea mult la coada, spre deosebire de Hollywood Multiplex din Vitan Mall, sau Movieplex din Plaza.