View Single Post
Old 30 May 2011, 20:39   #1459
Vortex
Veteran

Vortex

Originally Posted by rvn:
Originally Posted by Vortex:
Nu chiar...Poate sa fie un cuplu in care a disparut sentimentul de dragoste,in care ea mai sta doar pentru copii sau marog e obosita nu are chef si el are samd.Sa zicem ca accepta,la insistentele sotului ca sa ..ahem...e clar ca nu prea are sanse barabatul sa o satisfaca,si din cate stiu eu de putine ori chiar reuseste,chiar daca ea vrea, sa o faca avad in vedere ca multi nu prea au tehnica si nici marime,de asta nu sunt sigur ca ar conta,eu cred ca depinde de femeie!
tot viol se cheama
p.s.ma uimeste cat de multe cunostinte ai.dupa poza, se pare ca nu din experienta proprie...
te pasioneaza subiectul? hai, sa trecem in topicul mai de mult deschis,special pt.asa ceva..
Nu judeca cartea dupa coperta!E doar o poza,pe care lumea o interpreteaza cum vrea ea,deseori gresit!Daca e din experienta proprie sau nu,nu cred ca ar trebui sa-ti dau un raspuns,ca doar nu esti mama si nici nu ne cunoastem...
Ma pasioneaza multe...sunt atras de cunoastere in prinicipal,pentru ca inseamna putere si disciplina si oricat de tabu ar parea subiectul,e bine de stiut pentru ca sunt situatii si sitatii!