View Single Post
Old 29 May 2011, 16:55   #1694
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

nu e vorba de demonstrat ceva... e vorba ca uneori imi vine mai usor sa scriu in engleza decat in romana. nu de alta, dar in casa cu fratemi-o vorbesc numai in engleza... (sorry, but i have to)

cat despre facebook, nu ma deranjeaza in mod special el in sine... dar vad ce creeaza. uite:
http://www.descopera.ro/dnews/829080...adolescentilor
si din pacate, nu e doar o duma... o vad pe viu in jurul meu. din pacate, sau din fericire, sunt inconjurata si de oameni mai "tineri" decat mine. si vad foarte bine efectul facebook asupra lor.
chucky e un exemplu fericit. el a renuntat la facebook inainte sa devina an adiction... insa multi copii, adolescenti, ajung sa renunte la prieteni, la scoala si sa stea pe facebook.
am vazut copii care merg in vizita la rude si stau o jumatate de ora, o ora maxim si apoi se tireaza. dar nu la joaca, cum ar trebui sa faca orice copil... fug repede acasa ca sa vada "ce mai e nou" pe facebook.
as avea multe exemple de dat... dar prefer sa ma opresc aici.
si imi cer scuze pentru engleza. nu stiam ca sunteti chiar asa nationalisti. dar am sa ma conformez si am sa vorbesc (scriu) numai in romana de acum inainte.