View Single Post
Old 29 May 2011, 08:50   #3502
mvpsebi
Guru

mvpsebi

Unknown

Another let down 5/6

O lovitura la cap se pare ca poate fi si un pas inainte. Te face sa'ti uiti identitatea si scoate din tine esenta pura, crema cremei, doar ceea ce se gaseste mai "schone" in sufletul omului, ca sa fiu in ton cu aerul nemtesc pe care l'am respirat. Asta pateste protagonistul in acest film, care culmea e tot ca o lovitura in cap, insa nu pt ca te'ar solicita in vreun fel cu asa vrutul sau scenariu inteligent, ci pt ca este pur si simplu dezamagitor de prost si previzibil. N'as indrazni sa spun la fel si despre Liam Neeson, chiar daca nu m'a impresionat teribil, convingator totusi omul, a fost clar punctul de rezistenta al filmului. Cat despre abundenta de actori consacrati din plan secund, prezenta acestor staruri le trec pe lista lunga de clisee cu care ne delecteaza pelicula, in cel mai pur stil americanesc. Zic aici in special de Bruno Ganz si Sebastian Koch, stingheri si simpatici, i'am vazut avand roluri mult mai serioase, ramane o mica 'necunoscuta' pt mine ce au cautat prin Unknown. Collet-Serra asta pare un regizor cu ceva minte, cu putine realizari (insa de care sa nu'i fie rusine), in care am remarcat ca vrea sa impresioneze cu rasturnarile de situatie (vezi House of Wax si mai ales Orphan), ca nu'i reuseste de fiecare data e altceva, mai invata baiatul, potential are. Unknown a fost pt mine un film slabut, cu suspans second-hand, usor predictibil, dar si la fel de usor vizionabil intr'o zi de weekend in care starea iti joaca feste.

Last edited by mvpsebi : 29 May 2011 at 21:04.
mvpsebi is offline   Reply With Quote sendpm.gif