Thread: Cannes 2011
View Single Post
Old 25 May 2011, 13:22   #114
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Stiu foarte bine filmuletul, doar ca aici nu e vorba de iphone, ci de plasma de acasa. Si nu e vorba de alegerea intre a vedea filmul azi la cinema sau azi pe iphone, ci de azi pe ecran calculator/plasma/lcd sau ce o mai fi si peste minim jumatate de an (cu siguranta mai mult de atat daca ar fi de asteptat sa fie difuzat dupa Oscar) intr-o sala de cinema. Si vorbim de un film pe care il tot asteptam de 2 ani. Tu vrei sa-mi spui ca nu-l vezi imediat ce apare pe net intr-o varianta buna? Pentru ca nu te cred... Desigur, cand, dar in primul rand daca, apare la cinema o sa-l vad si in acea variana in caz ca filmul este atat de bun incat sa merite (lucru de care nu prea ma indoiesc). Oricum, eu sunt adeptul cinemaului, in sensul ca orice film ar trebui vazut prima data intr-o sala de cinema, dar in prmul rand trebuie sa existe posibilitatea asta si in al doilea rand data lansarii sa fie una "decenta", aici un bun exemplu e dat de Black Swan si True Grit, pe care le-am asteptat vreo 2 luni dupa ce aparusera in variante bune pe net.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif