Originally Posted by danonino:
Originally Posted by sergiuseling:
Legat de 3D eu nu am înţeles nici până acum de ce plătesc unii mai mult ca să vadă filme de o calitate inferioară, dar dat fiind cererea tot mai mare de 3D creşterea de preţ e oarecum normală.
|
Sincer, eu ma duc pentru andrenalina, suspans. Vreau sa vad actiune, cum vine masina aia spre mine, cum o maimuta inarmata trage in roti, iar masina sare, invartindu-se la milimetri de ochii mei si explodeaza. Pentru faze de genul. Nasol e ca filmele 3d sunt niste filme "obosite".
Regret, si acum, faptul ca nu am vazut TRON 3D.
Asa, da, as urmari si sport 3d.
|
Si totusi, la pretul biletului pentru 3D, ce ofera dansii e aproape nimic. Nu e chiar asa real pe cat ti se pare. De ce nu ofera 7D la banii respectivi? Scaune miscatoare, efecte, mirosuri..Asta merita 20 de lei pe 7D. Si nici atunci nu se justifica. Raportat la salariul minim pe economie (in jur de 500 si ceva de lei net daca nu ma insel) sa platesti 20 de lei la un film e mult. Luand in considerare ca trebuie sa mananci, sa supravietuiesti, etc. Eudupa cum am precizat. V-as sugera sa faceti o sesizare la OPC. Eu maine o voi trimite impreuna cu biletele si o inregistrare a unui casier care a refuzat sa-mi dea bilet. A refuzat deoarece m-a constrans si port ochelarii lor 3d si eu nu am vrut acest lucru. Am vrut sa intru la film cu ochelarii mei 3d -Ipotetic vorbind.
Daca veti trimite si voi, cei de la OPC vor actiona mai intens.