View Single Post
Old 23 May 2011, 18:20   #246
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by rvn:
Originally Posted by dragonfly_drk:
Originally Posted by rvn:
sergiu si dragon fly,
este obligatoriu sa purtam acei ochelari,fiindca legea obliga cinematografele sa fie echipate cu asa ceva,pt 3d.

COREEEECT!!! da io ziceam ca de ce trebuie sa platim in plus pentru ochelarii lor? adica de ce nu ii da pe gratis? ca si asa biletu e scump pana in Dumnezo. Mai platesc in plus si pentru ochelari... sincer, poate te poti interesa daca e legal ceea ce fac ei. eu nu ziceam sa imi duc ochelarii de acasa. eu sunt revoltata, la fel ca si userii mai sus amintiti ca trebuie platit in plus pentru ochelarii pe care sala e obligata sa ni-i ofere. intelegi?

nu-ti ofera nimic, nimeni,gratis.
daca te simti mai bine, propune ca biletul sa coste mai mult cu cat din pretul ochelarilor se amortizeaza in fiecare luna.adica cativa banuti...
dar, GRATIS??????oh...nu cred ca puneti botu' la promotii! eu nu cred!

pai, tocmai asta e ca si asa pretul biletelor filmelor 3d e mai mare decat a celor normale... muuult mai mare... asa ca, oricum intra ochelarii in pretul biletului ca in fond, asa ii conceputa treaba. numa ca astia is bolnavi cu mintea si pun taxa de doua ori. o data in pretul biletului si a doua oara la intrarea in sala...
pfff... oare nu mai stiu sa ma fac inteleasa?
sincer, uite... o iau logic. sa zicem ca pretul unui bilet la un film normal este de 1 leu. la filmele 3d e deja 2 lei... diferenta, nu e pentru ochelarii? stiu ca filmele 3d sunt mai scumpe. da acuma, hai sa fim seriosi..., pretul unui bilet la film 3d e mult prea mare ca sa nu includa si taxa de ochelari... si in fond, domnii de la cinema cumpara ochelarii o singura data. iti dai seama cat castiga pe inchiriat? nu mi se pare normal sa aiba profit atat de mare si pe film si pe ochelari, sincer.