Originally Posted by rvn:
wild-love,
inteleg perfect nemultumirea ta si daca imi permiti o sa-ti dau doua exemple asemanatoare ca sa intelegi si tu de ce se procedeaza asa:
1. ma duc la coafor si vreau sa-mi vopsesc parul cu marca de vopsea care-mi place mie.
coafeza nu accepta asa ceva. de ce oare? fiindca nu cunoaste produsul adus de mine si nu vrea sa riste, si eu sa am oarece reactii adverse atunci cand il foloseste in capul meu,fiindca daca ar face asta, e posibil sa fie acuzata ea..si de-aici...o intreaga poveste s-ar putea isca...
2.vreau sa organizez la restaurant o petrecere si incerc, pentru a face ceva economii, sa aranjez cu respectivii patroni, sa ma lase sa vin eu cu mancarea la pachet.
nimeni nu-si asuma riscul acesta, fiindca asta ar insemna carciuma inchisa si controale peste controale, inclusiv amenzi,in cazul in care peste musafirii mei ar da brusc...o urticarie neplacuta si toti ar ajunge la spital.
aceeasi explicatie este si in cazul acesta.cel putin, teoretic. adica obligandu-te sa porti ochelarii lor, ei sunt siguri ca sanatatea ochilor tai nu va fi afectata.cel putin, cat esti in "curtea" lor!
P.S.nu-ti pot da acum exact texte de lege,dar cu siguranta ele ii obliga sa procedeze asa!
altfel, amenzile i-ar cocosa!
|
mie nu mi se pare ca e aceeasi chestie. pentru ca 1 la mana, cine naiba merge cu ochelari de acasa la film 3d? si doi la mana, ca sa te uiti la un film 3d ai nevoie de ochelarii aia. daca nu ii folosesti e ca si cum te-ai uita la un film normal. si asa filmele 3d sunt la supra-pret... iar eu, de exemplu daca imi dau ultimii bani pentru un film 3d si nu imi mai raman bani si de ochelari, ma uit la un film normal la pretul filmului 3d si nu mi se pare normal. logic ar fi ca in pretul si asa destul de piperat al acestor genuri de filme sa fie inclus si ochelaru' vietii...