@danonino: inteleg faptul ca nu apreciezi rolurile din filme ca Alice in tara minunilor si alte filme de aventuri insa poti sa realizezi faptul ca este extrem de greu de jucat ok, de intrat in pielea unui astfel de personaj fictiv si de capacitatea de transpunere a spectatorul in povestea respectiva prin felul in care tu interpretezi?
J Depp are o gama foarte variata de filme, in niciun caz nu se limiteaza doar la aventura, fictiune. Este pe buna dreptate considerat un actor foarte bun pentru faptul ca nu interpreteaza perfect doar roluri realiste(Finding Neverland ,Blow , Secret Window, Ed Wood, Donnie Brasco ) ci si roluri ciudate ca cel din Edward Scissorhands. Crezi oare ca este el atat de ciudat ca Edward astfel incat sa-i fie usoara interpretarea unui astfel de rol ca sa para atat de natural? Mie mi se pare un efort extraordinar pentru a putea interpreta perfect un astfel de personaj (ciudat) si de a transmite toate emotiile si frustrarile pe care acesta le simte .
O actrita similara lui, care promite mult, mi se pare Helena Bonham Carter
In ceea ce priveste thread-ul "Cel Mai Nesuferit Actor" e greu de tras linia intre un actor prost si un actor nesuferit..In privinta actorilor Ashton Kutcher mi se pare foarte nesuferit. In privinta actritelor sunt atat de multe actrite proaste si nesuferite incat o enumerare ar dura prea mult timp si ar umple prea mult spatiu.
|