View Single Post
Old 21 May 2011, 19:17   #3482
loud.rocks
Guru

loud.rocks

Originally Posted by bremen1980:
''Battle of Los Angeles''-toate cliseele s-au adunat in acest pseudofilm.Realizatorii acestui film ar trebui sa plateasca drepturi de autor unei duzine de case de productie.Au ciupit de peste tot pentru a asambla o balarie in care :extraterestrii aterizeaza in America (iarasi ??),sunt rai dar prosti ,ataca tot ce misca ,sunt coordonati de citeva nave usor de distrus ,sunt batuti de citiva eroi care sunt niste ''buni patrioti americani ''.As fi trecut peste toate minunile astea dar s-o mai suport si pe Michelle Rodriguez ??? .Singur lucru care-i da o nota feminina acestei ''actrite'' este l dublat din nume (Michelle ) .
5.5/10

Pe nu ma mira atat faptul ca te-ai uitat la acest film (nu stiu de ce atata lume care in mod normal evita comercialitatile a ales sa-l urmareasca tocmai pe acesta...), cat ma mira nota atat de mare pe care i-ai dat-o .

Si putin on-topic:

Badlands (1973) - http://www.imdb.com/title/tt0069762/.

Am decis sa-l urmaresc in urma acestui post, tot al lui bremen:
Originally Posted by bremen1980:
Anemona iata ce mi-a placut mie cel mai mult in Badlands dar si in Days of Heaven : :
:FOCUL.Malick asta stie sa se joace cu ''cribitele ''

Primul film cu care am facut comparatie a fost Monster (2003) (este cel mai recent film de acest gen pe care l-am vazut); diferenta dintre cele doua filme este foarte mare, si i se datoreaza in principal lui Terrence Mallick care a facut dintr-un film ce prezinta un masacru, si care in mod normal ar trebui sa te dezguste/oripileze (in sensul "bun" al cuvantului) unul din cele mai frumoase(ca si imagine, si nu numai) filme pe care le-am vazut.
Pe langa scena cu focul, cel mai mult mi-au placut scenele in care prezenta natura - http://www.youtube.com/watch?v=5ueZVghqkyI (~0:07-0:50), si a mai fost una aproape identica cu aceasta pe care n-o gasesc pe youtube.

Cuplul Kit-Holly mi se pare aproape la fel de reusit ca Mickey-Mallory Knox din Natural Born Killers (1994) si peste Clarence-Alabama din True Romance (1993) - acestea fiind alte doua filme cu care l-am asemanat partial.

Nu pot sa nu fiu in totalitate subiectiv si sa nu-i dau nota maxima .
10/10

Last edited by loud.rocks : 21 May 2011 at 19:22.
loud.rocks is offline   Reply With Quote sendpm.gif