Originally Posted by danonino:
"Noo, no es amor,
lo que tu sientes se llama obsession,
una illusion, en tu pensamiento"
Sunt eu nebun, sau ce? (Sanse mari sa fiu :  , faceti abstractie de "eu")
Ok, partea cu versurile, recunosc, a fost ciudata. Am o scuza buna, sunt bolnav... bine, si daca nu as fi fost, tot as fi pus acelasi lucru.
@ Mai Stefanel.
E nasol cand uiti sa iti iei medicatia. Nu de alta, dar ai umplut 2 pagini de unul singur, cu incercari disperate de a-mi capta atentia. Sincer, daca vroiai sa fim amici, ai fi putut sa ma intrebi frumos... bine, tot te-as fi refuzat, dar as fi facut-o intr-un mod politicos astfel incat sa ne scutesti de traumele copilariei tale. Dar, hei, poate te face sa te simti mai bine, iar eu nu vreau sa stau in calea fericirii tale.
|
Deci se poate sa vorbesti si fara sa-ti bagi si sa-ti scoti in tot ce te inconjoara?!

Atunci e bine, inseamna ca te-am "pasteurizat" si chiar ai inceput sa ai haz
Mersi de dedicatie Jose Armando

Te-ai gandit sa incerci sa joci in telenovele?! S-ar putea sa te angajeze ca "menajera parşiva cu ganduri criminale"...
Cate despre pastile...vestea buna e ca m-ai nimerit, sunt un vânător gay-pedofil(adica imi placa baieteii ca tine

) si daca nu-mi iau pastilele, nu se stie cum ajung sa-ti bat la usa..."Hai te rog deschide, E o gagica bine care intreaba de tine...Totul ti se trage de la prea mult bine, am o presimtire ca patesti ceva"

(ca sa fiu si on topic )