Thread: O sa mori
View Single Post
Old 19 May 2011, 19:52   #63
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by dragonfly_drk:
da unde scrie ca danonino are 15-16 ani? ahhh... sunt curioasa. mie ce varsta imi dai? si vezi, ca te prind daca te uiti la profilul meu,(tu sau oricare din prietenii pe care ii ai in lista) asa ca nu trisa

Da vad ca iti tot place sa framanti "aluatul" de pomana...parca te deranja discutia?!Am mentionat ca varsta ar fi o scuza pentru comportamentul lui...de aceea da-mi voie sa cred ca asa e...altfel vai de...

Azi imi ceri sa-ti ghicesc varsta, maine viitorul...s-ar putea sa te taxez, nu fac gratuitati.

hai sa vedem... daca tot suntem la topicul despre moarte. chiar mi-a venit o idee misto. daca tu poti ghicii cati ani au anumiti useri... oare poti ghicii si cand vor muri?

nu, dar daca asta iti debiteaza tie mintea sa intrebi, s-ar putea sa-ti ghicesc "culoarea părului"

well.. thank you. now i am blushing
P.S. poate ne vedem la o cafea some day... - si ca sa fiu on-topic - ca sa discutam despre teoria "danocucu" care mai e intitulata si "o sa mori"...

dano-cum? Pai luati-l si Cucu-Dano si vedeti ce iese S-ar putea sa fie mai predispus ca mine la ghicit date de deces sau alte chestii ce va pasioneaza...
AndreiStefan is offline   Reply With Quote sendpm.gif