Originally Posted by White1:
Eu sunt destul de nou aici, n-am avut de suportat prea multe. Ideea e ca i-am vazut mai multe posturi, nu stiu de ce e asa de violent(in limbaj) dar prefer userii ca el unora care vorbesc foarte frumos dar lasa mesaje stupide, care nu zic nimic, doar de dragul numarului de mesaje postate. Daca te-ai lamurit cu ce persoana ai de a face, poti sa il eviti sau sa nu il bagi in seama, tu ii raspunzi cu aceiasi moneda, ba mai mult, acum tu ai "atacat" primul.
|
Stai linistit si eu sunt la fel de nou pe forum...
N-ai nimic impotriva lui?!

Asta pana cand se va lega si de tine, apoi vei schimba moneda. Da, l-am "abordat" pentru diferite comentarii idioate facute in mai multe topicuri cu adresa catre diferiti membrii...
Daca te complaci cu insultele unui copil de 15-16 ani fara pic de educatie si esti genul care prefera sa intoarca capul cand vezi un idiot ca arunca cu noroi in multime...toate cele bune si pana la urma de ce nu-i urmezi comportamentul?!
Originally Posted by dragonfly_drk:
@Andrei... iti dau un sfat: tempereaza-te. Prin limbajul tau nu faci decat sa fii si tu la acelasi nivel cu el. ba, poate chiar mai jos. nimeni nu te forteaza sa ii raspunzi la comentarii... si stii cum se spune: cel mai destept cedeaza iar in momentul de fata, nu dai dovada ca tu ai fi cel care sa o faca. O fi danonino oaia neagra, dar de data asta tu ai fost primul care l-a atacat. daca vroiai sa ii spui ceva sau sa il injuri,puteai linistit sa ii trimiti un pm si sa eviti toata tevatura asta care ai creat-o si care sincer, pe mine ma degusta.
si inca ceva: pe viitor, daca te deranjeaza ceva din ceea ce scrie danonino, iti dau un sfat. incearca sa il desfiintezi finut cu replici destepte si nu te mai ascunde prin spatele blocului ca nu iti sade bine. 
|
Ai fi surprinsa cat de calm sunt...
Cum i-am spus si lui White1...e optiunea voastra sa il tolerati. Pana la urma de vina sunt acei admini care ii tolereaza prezenta desi a intrecut masura in repetate randuri.
In aceasi masura puteai sa-mi trimiti si tu un PM si sa spui ce aveai pe suflet daca intr-adevar nu doresti sa prelungesti discutia asta plina de jigniri...dar ca de obicei, la sfaturi suntem toti buni
Cat despre al doilea sfat...
Nu prea imi sta in fire sa vorbesc civilizat cu un retard de 15-16 ani, fara pic de educatie si cu un tupeu de "gainar". Cand vad un maimutoi ca intrece masura, in nici un caz nu ii strang mana politicos si il invit la o discultie civilizata...si sti foarte bine ca l-am lasat lasat odata in pace, dar dupa cum ai observat continua sa jigneasca in aceasi masura in diferite topicuri.
Si DA...fac parte din generatia cu "cheia la gat" care ne petreceam copilaria afara, in spatele blocului, pe terenurile de fotbal, in parcuri...oriunde numai in casa nu. Daca tu vezi in asta o "rusine" atunci e clar ca nu suntem pe aceasi lungime de unda.
Insa spre deosebire de pustiul in cauza, pot sa prestez un limbaj decent in functie de situatii si de persoanele dispuse la dialog si in nici un caz nu sunt o persoana agresiva care, dupa cum m-ai acuzat, arunca primul cu noroi... Tolerez destule, am rabdare, dar cu o limita.
Cam atat cu comentarii referitoare la subiectul "retardino" din partea mea, pentru ca deja ma bat cu morile de vant...va las sa va delectati cu topicuri denumite "inteligent" -O sa mori- si cu filozofiile aferente