Thread: O sa mori
View Single Post
Old 18 May 2011, 01:41   #38
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by danonino:

...Da, stiu, sunt un egoist, un arogant, etc.

da...dar nu asta deranjeaza cel mai mult, in cazul tau. As avea nevoie cateva minute bune sa te "modelez" in cuvinte...de aceea ma rezum la a te defini, pe scurt, retard...la fel de retard ca si desenele si personajul de care te folosesti ca poza de profil. In majoritatea topicurilor vad aceasi nuanta de "agresivitate" in modul de exprimare...duci lipsa de atentie sau esti unul dintre acele "triste exemplare" ce gasesc in comunitatile online, un refugiu si o rezolvare petru toate esecurile din viata de zi cu zi.

Probabil esti inca la o varsta frageda si inca incerci sa iti definesti o personalitate...ceea ce ar fi cat de cat scuzabil, desi pe la 15-16 ani ar trebui sa iti formezi niste principii si idei. Dar daca nu varsta este problema ta, atunci nu esti nici macar demn de mila!

Am citit in alt topic ca esti fericit ca ai alergat alaturi de Gabi Szabo...sincer, daca intr-adevar ai fost in apropierea ei atunci exprimarea ar fi trebuit sa fie "am alergat-o pe Gabi Szabo"...pentru ca mi-e greu sa cred ca ar fi dorit sa respire acelasi aer cu tine...

Esti trist si incurabil...si mai trist e ca mai sunt si destul de multi ca tine. Iti spun cat se poate de sincer si simplu ca as bate la tine sau la "clonele" tale la fel cum bateam cu tata la covoare la inceputul anilor 90...si apoi te-as trimite spre adoptie spre o familie care iti poate oferi cei 7 ani de acasa si sa te poata ajuta in anumite probleme ce tin de factura mentala...

"Astept" cu mare nepasare dejectiile tale verbale...cu cat te vei strofoca mai tare si cu cat vei apela mai mult la prietenul tau dexonline, cu atat voi sti ca am tintit in orgoliul tau de "gainar de cartier"...

On topic:

Trebuie sa fi destul de dezamagit de tine si de viata, ca sa iti doresti sa afli cand vei muri. Oricine se dezice de la imprevizibilul vietii denota ca nu prea are pentru ce spera sau lupta, de aceea se agata de orice este exact si sigur, pentru ca doar acolo are impresia ca nu poate da gres.

Si daca as fi diagnosticat cu vreo boala incurabila n-as dori sa aflu cand voi muri...prefer sa merg pe un drum caruia nu-i vad sfarsitul, chiar daca stiu ca exista.
AndreiStefan is offline   Reply With Quote sendpm.gif