View Single Post
Old 16 May 2011, 18:30   #3442
florryinn
Guru

florryinn

@chuckyfan

Din ce a facut Miike, si nu a mai fost mentionat, mai reprezentative sunt, dupa umila mea parere:
- Dead or Alive (primul mai ales, dar si intreaga serie): creatie definitorie pentru cariera lui Takashi;
- The Happiness of the Katakuris: combinatie de horror, muzical si comedie; nu l-am vazut dar cica este ok;
- Gozu: unul dintre filmele cu adevarat ciudate si exagerate ale lui Miike, s-ar asemana cat de cat cu Ichi the Killer (are cateva scene comice absurde, aiurite);
- Izo: nu l-am vazut, dar am inteles ca este la randul lui mai ciudatel;
- era sa uit Visitor Q: poate cel mai dement film al regizorului, insa ar merita vazut;
- One Missed Call si Detective Story: ca si filme horror mai comerciale, destul de bune amandoua (mai ales primul);
- ar mai fi The Bird People in China: nu l-am vazut, dar ar fi unul dintre cele mai bune filme ale lui Takashi Miike;
- in final Imprint (din seria Masters of Horror) si Box (din Three...Extremes): amandoua mi-au placut mult - desi sunt horror au imagini foarte frumoase, sunt usor poetice si parca sunt mai reusite decat alte ciudatenii ale lui Miike.

Ar mai fi si altele...si sunt cu siguranta useri care au vazut mai multe din filmele lui si ar putea sa impartaseasca din experienta lor

Last edited by florryinn : 16 May 2011 at 18:33.
florryinn is offline   Reply With Quote sendpm.gif