View Single Post
Old 10 May 2011, 21:06   #212
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by Dl.cinematic:
Originally Posted by danonino:
Am inteles, vrei dublarea unor anumite filme, unei anumite categorii.

Nu trebuie să folosesc adjective-invective ca să îți demonstrez că ești paralel. Mai bine mai lecturează încă o dată topicul, să vezi și tu (măcar în ceasul al 12-lea) ce am scris. Nu am susținut nicio secundă că sunt în favoarea dublajului. Dar bănuiesc că nici nu contează ce am scris, din moment ce te-ai autosetat pe opțiunea "dumb". Pari să fii genul care înainte se pronunță și abia apoi gândește (că de citit, nici nu se mai pune problema, se pare). Vezi că îmi dai apă la moară...cu cititul...Degeaba folosești DEX-ul, ca să faci o propoziție îți trebuie și altceva decât vocabular!

Sunt un pic cam nervos in seara asta pentru ca, nu am mancat gris cu lapte, mercur e retrograd [...] dar vreau sa te calmezi, nu e din cauza ta.

Deci, tu o ai pe asta, cu complexele, rau de tot.
Spui ca esti impotriva dublarii dar aduci incontinuu argumente pro. Esti nebun cu capul? Chair simti nevoia sa te observe lumea?
O tii tare pe asta cu filmele, ca ele nu trebuiesc sa fie vazute la TV. Du-te tare! Ai imbatranit degeaba, avand in vedere ca te socheaza vestea ca la TV se dau filme. Se dau de 50 ani, revino-ti in fire! Abia astept sa vad cum te revoltezi impotriva casetofonului din masina, "Cum sa asculti muzica intr-o masina? ". Sa te intrebi de ce nu ne ducem la Scala pentru diferite arii.

Sa vorbesc cu tine despre inteligenta cand tu gandesti asa: "sunt de acord cu voi, dar ma raliez impotriva voastra.", ar fi o nebunie din partea mea.

Adaug spusele lui Miercuri, cu care sunt de acord, daca nu se supara.

Originally Posted by miercuri:
@DlCinematic si SergiuSeling - cei care s-au batut cu pumnul in piept ca nu inteleg indignarea poporului fata de actest proiect de lege, faptul ca pe voi nu va afecteaza personal nu inseamna ca initiativa e mai putin nociva. Inteleg ca voi aveti posibilitatilea de-a vedea filmele la cinema sau pe DVD si, mai mult de-atat, va uitati de sus la cei care urmaresc filmle la TV casually. E nemaipomenit de civic din partea voastra ca, prin atitudinea pe care ati luat-o, incurajati un proiect care atenteaza la calitatea materialor care vor fi prezentate publicului larg, pentru ca ei oricum n-ar merita mai mult.
Continuand in aceeasi nota n-ar trebui combatute nici initiativele care ameninta degradarea sistemului de invatamant, pentru ca si-asa copiii nu invata nimic, iar aia putini care ar vrea sa invete, vor gasi oricum alte cai.

Originally Posted by sergiuseling:
Dacă am fi avut mândrie naţională am fi avut legea, cum nu avem nu vom avea nici legea pentru că nu e prioritară, că nu avem bani etc. (sigur sunt şi care au, dar procentual sunt în minoritate)

Despre exemplul cu românii din Canada, dă-mi voie să-ţi spun că e aproape irelevant. Mai mult ca sigur sunt mai mulţi cărora nu prea le pasă de România şi limba noastră. Dovadă fiind chiar prezenţa ridicol de mică a tuturor celor din străinătate la vot.
Probabil că pentru tine şi ceilalţi de care aminteşti limba română şi tot ce ţine de România e un fel de hobby, dar de acolo până la a generaliza ceva e mult.

Daca ai sti cate insulte mi-au venit in minte la treaba asta, ai ramane impresionat.
Dublarea filmului e mandrie nationala? Si eu care credeam ca o tara se poate mandri cu filmele produse.

Pentru Cinematica, aka Miscare, si LingeSergiu
Cand veti propune dublarea, in romana, a melodiilor straine?
Si sa va dau din timp contraargumentul preferat: "Cum sa il auzi pe Catalin Crisan cantand Beat It, de fapt, Sterge-o?"
Sa va aud cum vreti sa va dubleze Pepe melodia Bad to Bone, aka Rau pana la os.

@rvn
Nu era treaba aia cu "o viata decenta" in constitutie? Nu ma refer exact la argumentele lui dragonfly, care ar trebui un pic discutate, nu aici.

Last edited by danonino : 10 May 2011 at 21:11.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif